makedonikos litis sima

makedonikos litis simaΞεκίνησε ο προγραμματισμός της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Ηρακλή Σαραφίδη να συνεχίζει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, έχοντας δίπλα του τον Γιώργο Χρυσοστομίδη, ο οποίος με τον Βασίλη Ρούση θα έχουν την επιβλεψη και καθοδήγηση των τμημάτων υποδομής από Κ17 έως Κ13.

Σαραφιδης νεο

Ηρακλής Σαραφίδης

Χρυσοστομιδης νεοΓιώργος Χρυσοστομίδης

Ρουσης

Βασίλης Ρούσης

Στόχος της φετινής χρονιάς, εκτός απο τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει τεθεί, είναι και η αξιοποίηση των πολλών και καλών νεαρών ποδοσφαιριστών που έχει η ομάδα μας, ώστε να βάλει τις βάσεις για μια δυνατή και υγιή ομάδα που θα προέρχεται απο τα τμήματα υποδομής της για τα επόμενα χρόνια.

Επίσης, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, έχει ορισθεί για την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου, για συζήτηση εφ' όλης της ύλης για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε, αλλά και για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική χρονιά που έρχεται και καλούμε όλους τους φίλους και μέλη να δώσουν το παρόν διότι όπως έχουμε δείξει και στο παρελθόν, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά.

Τέλος κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας για την οικονομική στήριξη της ομάδας τη νέα αγωνιστική χρονιά, τις οποίες μπορούν οι φίλοι της ομάδας να τις προμηθευτούν από τα μέλη του Δ.Σ., το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Karta Diarkeias

Ένα χωριό, μια ομάδα, μια οικογένεια

1949-2024... Όλοι μαζί συνεχίζουμε να γράφουμε την ιστορία.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

TO TOP
Save
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept